top of page

 

CASA AnMo

 

Ampliació casa unifamiliar a Palau Saverdera

 

Ens trobem amb una casa petita, d'una planta, amb una petita cuina, una sala d'estar i dues habitacions. Tot i les dimensions de la casa veiem que la casa té unes reminiscències del moviment constructivista, cosa que fa que valorem molt especialment amb la petita joia que ens hem trobat. Formalment veiem que hi han dos quadrats i una rodona (que són espais privats) i que quan s'ajunten creen uns espais intermedis que són els espais comuns de la casa.

Per tant, comencem a pensar la proposta d'ampliació tenint en compte que no hem de fer la nostra ampliació oblidant-nos de la part existent de la casa. Aquesta vegada no toca fer "lo viejo" i "lo nuevo". Hem encarat el projecte pensant en realçar la idea original de la casa, i no amagar-la, sinó just el contrari, potenciar-la. Una mica, hem jugat a completar la casa, com si aquesta no estigués acabada. 

Finalment podem veure com els espais petits originals, guanyen molta més mida. I formalment veiem com l'aspecte original de la casa segueix present. Ara ja podem pensar que la casa està acabada.

Procés constructiu

bottom of page