Casa NL

 

Casa unifamiliar

Es tracta del projecte de reforma i ampliació d’una casa unifamiliar al municipi de Castelló d’Empúries, comarca de l’Alt Empordà.

 

Les accions que es contemplen a grans trets en aquest projecte són:
- Reforma interior i redistribució de l’habitatge en planta baixa.
- Remunta a planta primera per a l’ampliació de l’habitatge en un bany i dues habitacions.
- Enderroc i substitució de part de les cobertes actuals de l’habitatge, del volum de garatge i del porxo posterior.
- Enderroc i substitució del forjat actual de sotacoberta.

 

La casa actual és una casa unifamiliar amb garatge adossat amb accés exterior, en que la seva façana principal es troba encarada al carrer, enretirada respecte la tanca i el volum de garatge. La façana posterior dóna a un jardí privat i a canal. La casa actualment consta de planta baixa.


La comunicació vertical de l’edifici es realitza mitjançant una nova escala interior que comunica les diferents plantes.
Igualment es donarà compliment a la resta de normativa tècnica, d’àmbit estatal, autonòmic i municipal que li sigui d’aplicació.

Imatges projecte

Procés constructiu

DAVID BATLLE RUIZ - Arquitecte col·legiat núm. 55411/1 - c/ Barceloneta, 29 - Tel. 653 15 98 83 - david_batlle@coac.net