top of page

 

CONJUNT DE SERVEIS​​

Conjunt de serveis per un polígon industrial a Vilamalla

 

El projecte s'organitza en tres espais diferenciats, però tots enfocats a oferir uns serveis útils als usuaris del polígon industrial. En aquest projecte, d'entrada, hi podem trobar un restaurant, una bugaderia d'autoservei i uns vestidors.

Es concep el projecte com un "refugi" en que per una estona els usuaris del polígon poden desconnectar de l'espai on es troben. Des de l'exterior es percep com una caixa opaca però que quan entres a l'interior tot són materials i colors agradables que conviden a passar-hi una bona estona.

A part de la idea general del projecte hi trobem altres elements d'anàlisi interessants:

Arquitectura modular

Permet futures ampliacions en mòduls en combinacions d'aproximadament 9 m². D'aquesta  manera s'aconsegueixen diferents combinacions de 9, 18 i 36 m². L'estructura està calculada perquè permeti ampliacions per mòduls també en altura.

 

Arquitectura permeable

Permet la circulació per l'interior per 5 costats. Tens la tranquilitat de poder entrar i poder sortir amb facilitat. Des de qualsevol punt tens visió de l'exterior.

Anul·lació angles morts

Des de cada punt de l'interior pots ser vist com a mínim per dos costats. A més a més, s'han controlat les visuals en horitzontal.

Materials resistents en planta baixa

Degut a l'ús intensiu que pot ser que tingui el projecte, s'ha optat pel formigó (o similar) com a material genèric.

bottom of page