top of page

 

CASA JaMa

Casa unifamiliar a Llers, a la urbanització Vinya Gran

2212_Exterior01 V2_CasaVinyaGran.jpg

La nostra proposta

La nostra proposta consisteix en un habitatge en forma de "L", on el programa funcional del projecte es desenvolupa en la seva totalitat en planta baixa.  

Els requisits principals d'aquest projecte eren resoldre un projecte petit, de pocs metres quadrats, sense que els espais perdessin amplitud, i, per altra banda, crear un espai d'estar que fos exterior-interior. També era un requisit essencial que els espais interiors de la casa dialoguessin molt bé amb els espais exteriors, és a dir, que hi hagués una relació directa amb l'exterior des de cada estança interior. Sempre, sense perdre intimitat.

2212_Exterior02 V2_CasaVinyaGran.jpg
Captura.JPG

Planta baixa

A l’edifici s’hi accedirà per la façana est des del carrer de les Moreres. Com ja hem comentat la distribució es desenvolupa en forma de "L". L’accés es troba a la part on tenim l’angle de la "L", i trobem un espai de rebedor al qual hi donen un bany complet i un rentador. Si seguim recte, trobem els espais de dia que són estar-menjador i cuina, al fons. A l’esquerra de l’accés trobem un passadís, el qual ens porta a les dues habitacions de la casa, una de les quals té un bany complet privat.

2212_Exterior03 V2_CasaVinyaGran.jpg

En aquest projecte s'ha volgut crear un ambient acollidor, tranquil, i natural. S'ha posat  molt en valor la materialitat de l'habitatge i com fer destacar aquesta en els espais interiors.

Imatges dels espais interiors

2212_Estar02 V2_CasaVinyaGran.jpg

Zona d'estar

Cuina

2212_Cuina01 V2_CasaVinyaGran.jpg

Bany

2212_Suite02 V2_CasaVinyaGran.jpg

Habitació

bottom of page