top of page
AMPLIACIÓ CASA RURAL

Peralada

 

Es tracta d’un projecte d’ampliació en una finca dedicada a l’allotjament rural, situada en el municipi de Peralada, comarca de l’Alt Empordà.

IMG_20180419_180825_1.jpg
Untitled-1.jpg

El programa funcional de l’ampliació és senzill; es tracta d’una edificació de dues plantes situada en una edificació existent.

 

En planta baixa tenim una sala polivalent destinada a menjador amb una escala per accedir a la planta primera, un petit distribuïdor, dos habitacions tipus suite amb els seus banys privats i el seu propi pati.

 

I en planta primera, trobem un passadís - terrassa que dóna accés a dues habitacions més, amb bany privat i terrassa pròpia.

L’ampliació s’emplaça entre mitgeres, una corresponent a un edificació de la mateixa finca, i l’altra de la finca veïna.

 

La façana principal es troba encarada a nord-oest, i la posterior està encarada a sud-est.

L’accés es fa per la façana principal i s’hi accedeix a través del pati de la finca.

L’ampliació s’emplaça en un edificació existent, de la qual s’aprofiten les parets mitgeres en la planta baixa i es projecta respectant la normativa.

La planta baixa té una zona comuna destinada a menjador on es serviran esmorzars, i unes habitacions privades, un total de dues, amb lavabo propi i pati privat.

En planta primera, tenim dues habitacions més a les quals s’accedeix a través d’una escala i un zona aporxada, i que disposen de lavabo propi i terrassa privada.

bottom of page