top of page
AMPLIACIÓ CASA RURAL

Peralada

 

Es tracta d’un projecte d’ampliació en una finca dedicada a l’allotjament rural, situada en el municipi de Peralada, comarca de l’Alt Empordà.

IMG_20180419_180825_1.jpg
Untitled-1.jpg

El programa funcional de l’ampliació és senzill; es tracta d’una edificació de dues plantes situada en una edificació existent.

 

En planta baixa tenim una sala polivalent destinada a menjador amb una escala per accedir a la planta primera, un petit distribuïdor, dos habitacions tipus suite amb els seus banys privats i el seu propi pati.

 

I en planta primera, trobem un passadís - terrassa que dóna accés a dues habitacions més, amb bany privat i terrassa pròpia.

L’ampliació s’emplaça entre mitgeres, una corresponent a un edificació de la mateixa finca, i l’altra de la finca veïna.

 

La façana principal es troba encarada a nord-oest, i la posterior està encarada a sud-est.

L’accés es fa per la façana principal i s’hi accedeix a través del pati de la finca.

Planta baixa
Planta baixa

press to zoom
Planta primera
Planta primera

press to zoom
Alçat Oest
Alçat Oest

press to zoom
Planta baixa
Planta baixa

press to zoom
1/5

L’ampliació s’emplaça en un edificació existent, de la qual s’aprofiten les parets mitgeres en la planta baixa i es projecta respectant la normativa.

La planta baixa té una zona comuna destinada a menjador on es serviran esmorzars, i unes habitacions privades, un total de dues, amb lavabo propi i pati privat.

En planta primera, tenim dues habitacions més a les quals s’accedeix a través d’una escala i un zona aporxada, i que disposen de lavabo propi i terrassa privada.

bottom of page