OBSERVATORI​​

 

Observatori de Fauna al parc natural del Cap de Creus

 

Es planteja el projecte en 3 eixos:

 

Mínim impacte paisatgístic

El projecte se situa dins del parc natural del Cap de Creus per tant s’utilitzaran materials de la zona per tal d’ocasionar el mínim impacte visual a la zona. Cal recordar que ens trobem a la Reserva Natural Integral de Cap de Creus, figura de màxima protecció natural a Catalunya, per tal de preservar els seus valors naturals.

Facilitat de construcció

A causa de la dificultat per accedir a la zona es planteja un projecte molt fàcil de construir. Tot fabricat en sec i que es podrà construir amb eines senzilles i amb lògica constructiva.

Durabilitat

A causa de l’agressivitat de l’ambient es plantegen una sèrie de materials i disposicions constructives que garanteixin la durabilitat i la resistència de l’observatori. Els materials emprats seran els següents: Fusta tractada amb oli de teca i murs de gabions amb pedra solta de la zona. Els murs de gabions es faran amb malles electrosoldades d’acer galvantzat i collat de forma mecànica a l’estructura principal de fusta.

DAVID BATLLE RUIZ - Arquitecte col·legiat núm. 55411/1 - c/ Barceloneta, 29 - Tel. 653 15 98 83 - david_batlle@coac.net

Planta i Secció