top of page

 

CASES Navata

2 cases unifamiliars aïllades a Navata en règim de propietat horitzontal

2103_Exterior02 DEF_CasaGranNavata.jpg
2103_Exterior01_CasesNavata.jpg

La nostra proposta

 

Es tracta d’un projecte de 2 habitatges unifamiliars aïllats dins una mateixa parcel·la. Els dos habitatges són completament diferents: un d'ells és de planta baixa i l'altre de planta baixa, pis i soterrani.

Captura.JPG
2.JPG

Habitatge 1

Es concentra en un sol cos principal que inclourà les peces relacionades amb l’habitatge i un garatge, que constarà de planta soterrani, planta baixa i planta primera. Es projecta un habitatge de quatre façanes.

A nivell de distribució a la planta baixa hi trobem el menjador-sala d’estar i cuina, el vestidor, l’estudi, un bany complet i el rentador.

En planta soterrani trobem el garatge i la sala de màquines.

En planta primera, tenim un distribuïdor que ens dona accès a dues habitacions, un bany complet i a una habitació tipus suite, amb el seu bany i vestidor.

També compta amb una àmplia zona portxada exterior d’estar-menjador i barbacoa, i una zona de jardí que combinarà zones ajardinades i zones pavimentades, amb piscina.

2103_Exterior01 DEF_CasaGranNavata.jpg

Habitatge 2

L'habitatge 2 es concentra en un sol cos principal en planta baixa que inclourà les peces relacionades amb l’habitatge i un garatge. Es projecta un habitatge de quatre façanes.

L’accés a l’habitatge es duu a terme des de la façana sud-est. A nivell de distribució a la planta baixa hi trobem el menjador-sala d’estar, la cuina, un bany complet, el rentador, tres habitacions, una d’elles tipus suite amb vestidor i bany, i el garatge.

També compta amb una zona de jardí que combinarà zones ajardinades i zones pavimentades.

2103_Exterior03_CasesNavata.jpg
2103_EstarEntrada_CasesNavata.jpg
2103_Menjador_CasesNavata.jpg
bottom of page