top of page

 

CASA AnJa

 

Casa unifamiliar a Palafolls

 

La idea de la casa es basa en tres eixos:

 

Adaptar la casa a la topografia del terreny

Una de les peculiaritats d'aquesta casa és que es troba en un terreny amb una forta pendent. Això ho hem aprofitat per fer una casa amb "plataformes" a diferents alçades que ens permenten tenir espais independents dins del propi jardí.

Potenciar les vistes de la casa

La parcel·la es troba en un dels punts més alts de la urbanització i té unes vistes privilegiades. No ens podem permetre renunciar a això. Per aquest motiu les principals estances de la casa estan encarades cap a les vistes.​

1909_Exterior001_Palafolls.jpg
1909_Exterior002_Palafolls.jpg

Màxima eficiència energètica

Per aquesta casa hem utilitzat un tipus de bloc que ja porta incorporat l'aïllament tèrmic. Aquesta tècnica constructiva ens permet reduir totes les pèrdues energètiques de la casa ja que s'eliminen tots els ponts tèrmics. Es calcula que un 20% de les pèrdues enrgètiques de la casa es perden per aquesta via.

Organització

La casa s'organitza de manera que la part de dia de la casa (cuina, sala d'estar i despatx) es troben a la planta baixa de la casa, cosa que fa que puguem tenir una gran connexió amb l'exterior.

A la planta primera és on trobem la part de nit de la casa amb totes les habitacions i una bona terrassa per gaudir de les vistes.

20200205_103319.jpg
1909_Habitació001_Palafolls.jpg
1909_Entrada001_Palafolls.jpg
1909_Menjador Sala estar 001_Palafolls.j
1909_Cuina002_Palafolls.jpg
bottom of page