top of page
Equip-Batlle-Arquitectura-Figueres.jpg
Som Batlle Arquitectura

T'acompanyem en tot el procés d'idear i construir la teva casa, local o altres projectes constructius que tinguis en ment. Som un equip multidisciplinar que treballa dia a dia per fer realitat els projectes arquitectònics que ens encomanen els nostres clients. Sempre encarem els reptes amb molta il·lusió, professionalitat i amb la voluntat d'aconseguir l'encaix més òptim.

David-Batlle-Arquitectura.jpg
David Batlle Ruiz

Arquitecte per l'ETSAB l'any 2008

Postgrau en rehabilitació d'estructures per l'Escola Sert l'any 2011

En David és l'arquitecte fundador de Batlle Arquitectura, que va néixer el 2012 amb l'objectiu d'acompanyar les persones a desenvolupar un dels projectes més importants de la seva vida: la creació de l'habitatge ideal.

Li agrada visitar el terreny o l'edifici i conèixer en profunditat què vol i què necessita el futur client. Amb tota la informació, pensa i estructura la solució més òptima tenint en compte el terreny, l'orientació de la parcel·la respecte al sol, l'ús que es donarà a l'edifici o habitatge i el pressupost. És com un trencaclosques: es tracta de fer voltar les peces i al final tot acaba encaixant!

En el seu temps lliure el trobareu corrent per les muntanyes de l'Alt Empordà, gaudint de la gastronomia rica de l'Empordà o fent excursions amb la seva família.

Anna_Anglada_Batlle_Arquitectura.jpg
Anna Anglada Sèculi

Arquitecta per la Politècnica de la UDG l'any 2016

L'Anna és la que s'encarrega de fer possible les idees, imatges i divagacions que se'ns poden haver ocorregut durant el procés creatiu. Ella ho transforma en un projecte complet, que compleix la normativa i tenint en compte tots els ets i uts.

Molt implicada en què no hi hagi cap contratemps el procés constructiu de l'edifici. S'ho sap tot del projecte constructiu de la casa o edifici: com va la fonamentació, els metres quadrats de totxana o maó calat i quants metres cúbics d'excavació sortiran.

Li agrada escoltar la ràdio i estar al dia de les notícies, i és una bona cinèfila: es coneix actors, actrius, pel·lícules i les sèries del moment.

Ingrid-Bayes-Batlle-Arquitectura.jpg
Íngrid Bayés Puigdesens

Interiorista per l'Escola d'art i disseny Llotja l'any 2017
Màster en disseny d'interiors per LaBasad l'any 2021

L'Íngrid s'encarrega de fer les imatges virtuals perquè el projecte agafi vida. Ella prova colors, materials, distribucions, i construeix virtualment la casa per poder-ho mostrar al client i així ajudar-lo a prendre decisions. Un cop el projecte s'ha acceptat, es cuida també de pensar fins a l'últim detall del disseny interior i exterior.

Sempre li ha interessat com les característiques de l'espai interior afecten directament al comportament i el benestar de les persones. Gaudeix molt de la part més inicial i conceptual del projecte, que és quan es comença a gestar tot. "Aquesta fase et permet somiar, empatitzar, pensar les primeres distribucions i començar a establir les bases del futur projecte".

La seva via de desconnexió i inspiració és la natura. Córrer, fer trekking per la muntanya o banyar-se al mar li donen pau i la fan molt feliç.

Aina-Brugués-Batlle-Arquitectura.jpg
Aina Brugués Potrony

Arquitecta per la Politècnica de la UDG l'any 2021

L'Aina s'encarrega de fer quadrar normativa, construcció, instal·lacions i estructures al projecte. És la benjamina del despatx i aprèn de la professió cada dia. La seva paciència li permet fixar-se en els petits detalls i millorar la proposta del projecte que cau a les seves mans.

Part de la seva formació universitària va ser a Argentina, on ha pogut aprendre i entendre altres formes de concebre l'arquitectura. Jove i aventurera, es posa la motxilla a l'esquena i se'n va a viatjar pel món sempre que pot. I és que és coneixent l'arquitectura i la cultura d'arreu del món que pots entendre i fer créixer l'arquitectura d'aquí.

En el seu temps lliure practica esport i deixa anar la seva vessant més creativa i artística al taller de ceràmica.

Josep-Manzano-Batlle-Arquitectura.jpg
Josep Manzano Vila

Arquitecte tècnic per la Politècnica de la UDG l'any 2005
Tècnic de prevenció de riscos laborals de nivell superior en l'especialitat de seguretat en el treball 2007-2009

En Josep intervé quan els plànols comencen a convertir-se en realitat. Li agrada veure com del no res s'aixeca aquella construcció. Poder participar en l'evolució de l'obra i donar resposta als dubtes i problemes que van sorgint a mesura que avança la construcció. La satisfacció arriba cap al final de l'obra, quan el client ja ha de decidir més coses: la il·luminació, els enrajolats, la pintura de les habitacions, el mobiliari...

Després de passar-se la setmana al cotxe i amb el mòbil a la mà, el cap de setmana li serveix per desconnectar. El trobareu anant a caminar, en bicicleta o el que sigui però a l'aire lliure i sense rellotge.

Som un equip multidisciplinari, proper i exigent amb el resultat.
Equip-Batlle-Arquitectura-multidisciplinari.jpg
bottom of page