CASA JORO

Remunta d'un pis en una casa unifamiliar

 

Es ​ tracta d'una casa de planta baixa que s'ha quedat antiga. Ara les noves generacions de la família la volen recuperar donant-li una nova vida i adaptar-la a les necessitats del segle XXI.

Consolidació estructural

La casa té unes grans obertures a sud que estan molt bé. Estan ben orientades, estan ben proporcionades i tenen un bon ritme en façana. Per això, vam decidir potenciar aquestes obertures i reproduir-les a la planta superior. Algunes d'aquestes noves obertures corresponen a la suite principal de la casa i les altres estan en el doble espai de la sala d'estar que s'ha creat expressament per aquesta ampliació.

2017_Exterior01_Bàscara.jpg
2017_Exterior03_Bàscara.jpg

Espai diàfan

Es preveu enderrocar tots els envans de la zona de dia per tal d'aconseguir la zona totalment lliure per la sala d'estar, el menjador, la cuina i l'escala d'accés a la planta superior.

2017_MenjadorEstar02_Bàscara.jpg
2017_Cuina01_Bàscara.jpg
2017_Estar02_Bàscara.jpg