top of page

 

CASA XaMa

Casa unifamiliar a Garriguella.

2302_Exterior 02 DIA V2_CasaGarriguella.jpg

La nostra proposta

La nostra proposta consisteix en una base rectangular d’obra vista on a sobre s’hi col·loca un altre rectangle més petit. El programa funcional del projecte es desenvolupa en planta baixa i planta primera.

Una de les característiques d’aquest projecte són les gelosies ceràmiques que van apareixent en determinats punts de la façana. Aquestes a part de garantir la privadesa, ens creen un filtre de protecció del sol.

2302_Passadís 01 V2_CasaGarriguella.jpg

Es projecta un habitatge de quatre façanes amb un accés principal, a façana sud-est (peatonal i rodat). Es tracta d’un edifici aïllat, per tant es trobarà envoltat per una àmplia zona de jardí. 

 

Pel que fa als espai lliures, a la façana sud-est, la façana d’accés, tenim una zona pavimentada vinculada als l’accessos, tant rodat com peatonal. També hi trobem una zona enjardinada. A la cantonada est hi trobem la piscina. A la façana nord-oest tornem a trobar una zona enjardinada. La pavimentació exterior, envolta tot l’habitatge.

2302_Exterior 01 DIA V2_CasaGarriguella.jpg

Entrant trobem un espai de rebedor, on hi trbem les escales per accedir a la planta primera. A la dreta trobem l’espai de cuina-menjador i la sala d’estar, i a l’esquerra trobem un passadís que ens porta a l’habitació tipus suite (amb bany i vestidor) i a una sala polivalent amb accès al rentador.

En planta primera trobem un espai de gimnàs que ens dona accès a dues habitacions tipus suite (amb bany, vestidor i sortida a una terrassa) i a la sala de màquines.

Imatges dels espais interiors

Rebedor

2302_Entrada V2_CasaGarriguella.jpg

Cuina

2302_Cuina 01 V2_CasaGarriguella.jpg

Estar-Menjador-Cuina

2302_Menjador Estar V2_CasaGarriguella.jpg
2302_Sala d'estar 01 V2_CasaGarriguella.jpg
2302_Suite 01 V2_CasaGarriguella.jpg

Habitació principal

bottom of page