top of page

 

CASA TAGU

​​

Casa unifamiliar a Fortià

Es tracta d’un projecte d’obra nova d’un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina. La proposta, volumètricament, està formada per dos blocs, un d’estret i allargat a planta baixa i un de més compacte i ample a planta pis.

Pel que fa als espai lliures, a la façana nord-oest, la façana d’accés, tenim una zona pavimentada vinculada als accessos, tant rodat com per a vinanants, i tot seguit a l’orientació oest, trobem una zona pavimentada que comença a l’accés i discorre al llarg de l’edificació formant una zona de terrassa que es vincula a la piscina i una zona verda amb vegetació paral·lela al paviment.

2316_Exterior 03 V3_CasaFortià.jpg
2316_Exterior 02 V3_CasaFortià.jpg
2316_Exterior 01 V3_CasaFortià.jpg

Entrant trobem un espai de rebedor, on s’hi emplacen les escales per accedir a la planta primera, i l’accés a un servei que aprofita part de l’espai de sota-escala. A la dreta s’hi ubica l’espai de cuina-menjador i la sala d’estar, i al fons un distribuïdor que dona accés l’habitació principal, que és tipus suite amb bany i vestidor propis. A l’esquerra del rebedor d’accés trobem un traster, i l’espai de rentador.

En planta primera, un cop pugem l’escala trobem una sala polivalent que funciona com a distribuïdor per accedir a un bany i tres habitacions, dues de dobles i una d’individual.

2316_Cuina Menjador 02 V3_CasaFortià.jpg
2316_Cuina Menjador 01 V3_CasaFortià.jpg
2316_Estar01 V3_CasaFortià.jpg
bottom of page