Reforma del Mas Garrabà

Habitatge unifamiliar a Palol de Revardit - En construcció

Es tracta d’un projecte de reforma d’una construcció existent aïllada anomenada Can Garrabà del municipi de Palol de Revardit, comarca del Pla de l’Estany.

A nivell de l’edificació i de forma general, tenim una construcció principal força compacta, amb un cos annex, que sembla posterior pel que fa a la data de construcció.  

El programa funcional de la reforma es divideix en dues plantes. Aquest es concentra en una part de la primera planta i la segona. Això és possible ja que la construcció té diverses entrades.

El programa 

 

El programa funcional de la reforma es divideix en dues plantes. Aquest es concentra en una part de la primera planta i la segona. Això és possible ja que la construcció té diverses entrades. En planta primera tenim un accés-rebedor, cuina, estar-menjador; un bany complet i un rentador als quals s’accedeix per un distribuïdor; una habitació doble, amb un espai de vestidor i un bany complet propi. I llavors, a la cuina tenim la connexió vertical de nova construcció per accedir a la segona planta. Allà trobarem un espai polivalent, una habitació amb vestidor i bany complet, i llavors un terrassa aporxada.

 

- REALITAT VIRTUAL (3D) - 

Imatge - Espai de la cuina, amb obertura al menjador

Imatge - Doble espai que conecta la cuina amb l'espai polivent de planta segona

Imatge - Espai polivalent

Imatge - Estar - menjador 

 

- SEGUIMENT D'OBRES - 

DAVID BATLLE RUIZ - Arquitecte col·legiat núm. 55411/1 - c/ Barceloneta, 29 - Tel. 653 15 98 83 - david_batlle@coac.net