top of page

 

CASA JeGi

Casa unifamiliar a Garriguella.

2215_Exterior01 (ACER CORTEN)_CasaGarriguella.jpg

La nostra proposta

La nostra proposta consisteix en un habitatge compacte i de planta rectangular, quasi quadrada, el programa funcional es concentra en dues plantes, planta baixa i planta primera, connectades amb una escala metàl·lica de caragol.

A banda del requisit bàsic que sempre ens marquem a Batlle Arquitectura, orientar correctament la casa i els seus espais interiors, un requisit essencial d'aquest projecte era que els espais interiors de la casa dialoguessin molt bé amb els espais exteriors, és a dir, que hi hagués una relació directa amb l'exterior des de cada estança interior. Sempre, sense perdre intimitat. Sobretot calia potenciar la relació directa amb l'exterior de la sala d'estar, menjador i cuina.

2215_EstarMenjador02 V2_CasaGarriguella.jpg

Es projecta un habitatge de quatre façanes amb un accés principal, a façana oest (peatonal i rodat). Es tracta d’un edifici aïllat, per tant es trobarà envoltat per una àmplia zona de jardí que combinarà zones ajardinades i zones pavimentades. Davant la façana sud-est de la casa, hi trobarem la piscina i el menjador exterior. En aquesta àrea, i adossada a la balla perimetral, hi trobarem una zona de barbacoa.

2215_Exterior02_CasaGarriguella.jpg

Entrant a l'interior de l'habitatge, en planta baixa, trobem un ampli rebedor amb una l’escala de cargol que conectarà les dues plantes, un espai obert amb la zona d'estar, menjador i cuina, el rentador, un bany de cortesia i dues habitacions dobles, una d’elles amb bany i vestidor propis.

En planta primera tindrem un ampli espai polivalent, un bany complet i una habitació amb vestidor. A part, també hi trobem una terrassa.

Imatges dels espais interiors

Rebedor

2215_EscalesEntrada V2_CasaGarriguella.jpg

Zona d'estar menjador

2215_EstarMenjador V2_CasaGarriguella.jpg

Cuina

2215_Cuina01_CasaGarriguella.jpg
bottom of page