CASA OsBi

​​Reforma integral d'una casa a la costa brava

Els canvis en les families obliga en moltes ocasions a replantejar-se la distribució d'una casa que ha funcionat tota la vida. En aquesta ocasió, l'edat avançada dels principals usuaris i alhora l'ampliació de la familia ha obligat a pendre aquesta mesura. S'ha canviat l'organització de la casa oferint en planta baixa un espai diàfan on poden viure els avis de la familia i deixant la planta superior pels fills i néts. D'aquesta manera no s'interposen usos i es guanya comoditat i funcionalitat en una casa que havia quedat obsoleta.

Cuina
Cuina

Imatge de la cuina proposada. Com que la casa està en una població de costa s'ha buscat l'utilització de colors sorrencs.

Sala d'estar i cuina
Sala d'estar i cuina

Imatge de la sala d'estar i cuina proposades. Com que la casa està en una població de costa s'ha buscat l'utilització de colors sorrencs.

Proposta planta segona
Proposta planta segona

El més destacable en aquesta planta és la finestra posada a la coberta que dóna llum directament a sobre de l'escala, i a través d'aquesta, il·lumina la resta de plantes de la casa.

Cuina
Cuina

Imatge de la cuina proposada. Com que la casa està en una població de costa s'ha buscat l'utilització de colors sorrencs.

1/8