top of page

 

CASA JoSi

Casa unifamiliar al Golf de Peralada

2119_Exterior04 V4_CasaGolfPeralada.jpg

La nostra proposta

La nostra proposta consisteix en diferents volums sobreposats que formen una "L". Dins l'espai recollit per aquesta "L" trobem el jardí exterior. Un agradable espai d'estar amb piscina i molt vinculat amb l'interior de l'habitatge.

Els requisits principals d'aquest projecte eren separar molt bé els espais que configuren l'habitatge segons el seu ús i potenciar la relació d'aquests espais amb el jardí, sempre, tenint en copte l'orientació.

 

Així doncs, si mirem l'habitatge des de l'exterior podem apreciar clarament 4 volums. Com hem dit, aquests creen una "L" oberta al jardí, orientat a sud-est, per altra banda, al costat per on passa la carretera està orientat a nord-oest.

Exterior 02.jpg
PLANTA.JPG

Planta baixa

En planta soterrani apareix  un gran garatge amb rentador.

En planta baixa trobem l'entrada principal que uneix el volum de dia (estar, menjador i cuina), situat a la dreta, amb el volum de nit (les habitacions), situat a l'esquerra. Annex a aquests blocs principals, apareix un altre espai, una zona amb barbacoa, bany i traster, un volum molt més exterior.

En planta pis, sobre la zona de dia, trobem un quart volum, una sala polivalent amb despatx.

Exterior 01.jpg

En aquest projecte s'ha treballat molt en l'interiorisme de l'habitatge. S'ha pensat fins a cada detall del seu interior, materialitats, mobiliari, il·luminació... Amb l'objectiu de crear espais acollidors, agradables, tranquils i elegants. 

Imatges dels espais interiors

Suite 01.jpg
Cuina 04 retocada.jpg

Habitació suite

Cuina

Vista General.jpg
Menjador 02.jpg

Zona d'estar

Menjador

bottom of page