top of page

 

CASA JaMa

Casa unifamiliar a Llers, a la urbanització Vinya Gran

📷 @cskilzi

VinyaGran_h_10.jpg

La nostra proposta

La nostra proposta consisteix en un habitatge en forma de "L", on el programa funcional del projecte es desenvolupa en la seva totalitat en planta baixa.  

Els requisits principals d'aquest projecte eren resoldre un projecte petit, de pocs metres quadrats, sense que els espais perdessin amplitud, i, per altra banda, crear un espai d'estar que fos exterior-interior. També era un requisit essencial que els espais interiors de la casa dialoguessin molt bé amb els espais exteriors, és a dir, que hi hagués una relació directa amb l'exterior des de cada estança interior. Sempre, sense perdre intimitat.

2212_Planta.jpg

Planta baixa

A l’edifici s’hi accedirà per la façana est des del carrer de les Moreres. Com ja hem comentat la distribució es desenvolupa en forma de "L". L’accés es troba a la part on tenim l’angle de la "L", i trobem un espai de rebedor al qual hi donen un bany complet i un rentador. Si seguim recte, trobem els espais de dia que són estar-menjador i cuina, al fons. A l’esquerra de l’accés trobem un passadís, el qual ens porta a les dues habitacions de la casa, una de les quals té un bany complet privat.

VinyaGran_h_12.jpg
VinyaGran_h_14.jpg
VinyaGran_v_0.jpg
VinyaGran_v_3.jpg

En aquest projecte s'ha volgut crear un ambient acollidor, tranquil, i natural. S'ha posat  molt en valor la materialitat de l'habitatge i com fer destacar aquesta en els espais interiors.

Imatges dels espais interiors

VinyaGran_h_9.jpg

Zona d'estar

VinyaGran_h_15.jpg

Cuina

VinyaGran_h_1.jpg

Habitació

VinyaGran_v_2.jpg
VinyaGran_h_0.jpg
VinyaGran_h_6.jpg
bottom of page