El concepte de "La Parada" és un lloc de descans pels treballadors que passen pel polígon, de manera que pensem l'ampliació del restaurant com a un oasi. Per una altra banda, i lligant-ho amb el concepte anterior, aquesta ampliació dóna uns espais de descans i de relax als treballadors del restaurant. Per aquest motiu, l'edifici també s'ha de convertir en un oasi pels treballadors.

 

Organitzem l'ampliació del restaurant en 3 franges:

La part de contacte amb el terra

En un oasi trobem aigua i gespa per poder seure i descansar. El pati al que dóna l'edifici es pensa de tal manera que hi pugui haver taules rodejades d'espais amb gespa, vegetació i aigua.

 

La planta baixa

Els oasis també ofereixen protecció, per això hem pensat tota la planta baixa amb formigó vist, com si fossin grans pedres que ens separen tant visualment com físicament de l'exterior.

La planta primera

Transparència. Hem plantejat la planta primera com si fossin les copes dels arbres, que ens deixen veure el cel però alhora ens donen ombra i ens protegeixen del sol.

RESTAURANT LA PARADA​​

Ampliació zona serveis d'un restaurant

 

Aquest local es troba en un polígon industrial molt freqüentat les 24 hores del dia. Per millorar el funcionament del restaurant i millorar les condicions laborals dels treballadors, es demana fer una ampliació afegint un magatzem, una sala d'instal·lacions, uns vestidors i un rentador, i un despatx.

DAVID BATLLE RUIZ - Arquitecte col·legiat núm. 55411/1 - c/ Barceloneta, 29 - Tel. 653 15 98 83 - david_batlle@coac.net