CASA NORD

​​

Reforma masia urbana a Llers

 

Aquesta casa es troba al centre del poble de Llers. Es va poder comprar a un preu baix gràcies al deteriorament viscut per l’abandó en que s’havia trobat. Vam haver de preveure la rehabilitació estructural de les voltes catalanes en planta baixa i repensar per complet la planta de dalt.
L’organització de l’habitatge es basa en tenir una planta de dia en planta baixa, per poder estar, jugar o rebre els convidats i deixar la planta de dalt com a més privada per la familia. És on trobem la cuina amb una petita sala d’estar, el bany gran i les habitacions per tota la familia.

Sala d'estar
Sala d'estar

press to zoom
Rebedor
Rebedor

press to zoom
Planta primera
Planta primera

Proposta de projecte per la planta primera

press to zoom
Sala d'estar
Sala d'estar

press to zoom
1/9